Aké novinky nás čakajú na tohtoročnom Autosalóne v Bratislave?

Autosalón Bratislava 2017

Posledný aprílový týždeň sa môžu slovenskí motoristi tešiť na 27. ročník medzinárodného autosalónu, ktorý sa bude už tradične konať v priestoroch bratislavskej Incheby. Jedno z najobľúbenejších podujatí výstaviska Incheba Expo Bratislava patrí medzi najväčšie v stredoeurópskom regióne.

Svoje najnovšie modely a aktuálnu ponuku predstavia návštevníkom na Autosalóne v Bratislave tieto automobilky: Alfa Romeo, Aston Martin, Audi, Bentley, BMW, Cadillac, Citroёn, Corvette, Dacia, Fiat, Fiat Professional, Ford, Honda, Hyundai, Chevrolet, Iveco, Jaguar, Jeep, Kia, Lamborghini, Lada, Land Rover, Lexus, Mahindra, Maserati, Mazda, Mercedes-Benz, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Piaggio, Range Rover, Renault,  Rolls Royce, Smart, Suzuki, Škoda, Toyota, VW, VW úžitkové vozidlá.

Tešiť sa môžete napríklad na nový Citroёn C-Elysée, nový Citroёn C3, limitovanú ponuku modelov Dacia v edícii Stepway Outdoor, slovenskú premiéru Hondy NSX, Hondy Civic sedan a 5D, novú generáciu Hyundai i30 kombi, nový Land Rover Discovery, nový Peugeot 3008, 5008 a 301, nový Range Rover Velar, slovenskú premiéru Renaultu Captur, Koleos a mnoho ďalších zaujímavých vozidiel. Z bohatej ponuky vystavovateľov si určite vyberiete.

Termín konania Autosalónu v Bratislave

27. ročník medzinárodného Autosalónu v Bratislave sa bude konať v dňoch 25.4. – 30.4.2017. Prvý deň podujatia je pritom určený pre novinárov a pozvaných hostí. Zvyšné dni sú určené širokej verejnosti.

Vstupenky si môžete zakúpiť online, prípadne priamo na mieste.

Otváracie hodiny Autosalónu

Utorok: 09:00 – 17:00
Streda – sobota: 09:00 – 19:00
Nedeľa: 09:00 – 18:00

Vstupné na Autosalón Bratislava

Počas dní určených pre verejnosť bude základné vstupné na Autosalón stáť 8 €. Študentov, občanov nad 65 rokov a osoby s preukazom ZŤP bude stáť vstupenka 6 €. Deti do 6 rokov v sprievode platiacej dospelej osoby si môžu štvorkolesové tátoše obzrieť zadarmo.

Mapa výstaviska Incheba Expo Bratislava

Pokiaľ si na Autosalóne nájdete svojho budúceho člena rodiny a nechce sa vám čakať na jeho dodanie, vyskúšajte službu Auto-hned.sk. Prostredníctvom nej vám nájdeme auto podľa vašich predstáv, ktoré si budete môcť zaparkovať vo svojej garáži už o pár dní.

Zdroj: Incheba