Auto ukryté pod stanom, to nevymyslí ani Stano

Spoločnosť Lanmodo priniesla na trh novinku. Auto stan. Stan pod ktorý ukryjete svoje auto pred horúcim slnkom, alebo pred krúpobitím tzv. kameňcom.


Tento auto stan jednoducho pricapnete na strechu vozidla a diaľkovým ovládaním roztvoríte stan, ktorý zakryje celé auto (ak kliknete na obrázok vyššie, uvidíte ako). Trvať by mu to malo 8 sekúnd. Výrobca sa dokonca chváli aj tým, že tento systém nie je úplne jednoduché ukradnúť, čo je pre našinca veľmi dôležitá informácia. Samozrejme, obsahuje batériu, ktorej energia sa môže využiť na rôzne účely o ktorých sa dočítate nižšie.

Aj na sneh

Čo je ešte celkom fajn vlastnosť tohto nápadu je, že vaše auto ochráni aj pred snehom. Lepšie povedané, ráno nebudete musieť zametať, možno ani rozmrazovať…  Stan ma naozaj všestranné využitie, dokonca si môžete prikúpiť aj steny a využívať ho na kamping, no to by už v nom nemalo byť vaše auto :).

Tvorcovia mysleli aj na leto a čas na pláži, kde si tento auto stan jednoducho prispôsobíte tak, že vám bude slúžiť ako veľký slnečník, a držiak ma v sebe dokonca implementovaný USB port, cez ktorý si nabijete mobil, alebo posvietite lampičkou…
Všestranné využitie dokumentuje výrobca aj na svojej webstránke, kde sa dá ténto výmysel rovno aj kúpiť za celkom rozumnú cenu 500 $ komplet so všetkým.

Pozrite si produktové video tejto novinky

zdroj: lanmodo.com